Philips HR1896/70

0

Philips HR1896/70 er det oplagte alternativ til Philips HR1894/80, da de to modeller er næsten identiske. Ikke desto mindre er der få forskelle, hvilket du vil blive introduceret for i dette indlæg. Vi har nemlig testet Philips HR1896/70, og vi har set frem til at offenliggøre resultatet.

Vi kan allerede nu afsløre, at der er tale om en ny slow juicer, der lige er landet på butikshylderne i de danske butikker. Du kan dermed blive en af de første danske ejere af denne nye slow juicer fra Philips.

Philips HR1896/70 slow juicer

Philips HR1896/70Producent / Model: Philips / HR1896/70

Pris: 1999 kr.

Forhandler: Wupti.com

Vi har testet på livet løs, og vi er kommet frem til, at Philips HR1896/70 er alle pengene værd. Det er nemlig en slow juicer, der byder på kvalitet for alle pengene. Er du blevet nysgerrig på, hvad der er så specielt ved denne juicer, så bør du læse videre. Vi kommer nemlig med den komplette produktanmeldelse, så du ikke sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Flot og praktisk look i sort

Først og fremmest skal vi rose det flotte og praktiske look. Der skal nemlig ikke herske nogen tvivl om, at Philips HR1896sort er en af de mest praktiske farver til en slow juicer. Den er nemlig nem at holde ren og elegant – selv efter mange ganges brug. Alene ud fra billedet kan man næsten ikke være i tvivl om, at kvaliteten er i top. Philips har gang på gang lykkedes med at fremstille kvalitetsjuicere, der kan erhverves til fornuftige priser.

Det er også på sin rette plads at fremhæve det kompakte design. En slow juicer med et kompakt design er et must, da den er nem at opbevare, og den fylder ikke særligt meget på køkkenbordet. Designet er det samme, som du kender fra Philips HR1894/80 – men farven er anderledes. Hvis du vil foretrække en hvid- frem for en sort slow juicer, så skal du kigge nærmere på Philips HR1894/80.

Philips HR1896/70 er en moderne juicer på alle parametre. Man kan næppe stille spørgsmålstegn ved, hvor mange ressourcer Philips har brugt på design og udvikling af denne fine model.

Langsom og skånsom presning

Ligesom du kender fra alle andre slow juicere, så foregår presningen langsomt og skånsomt. Der er flere fordele ved at presse frugter og grøntsager i et lavt tempo. Først og fremmest kan du forvente, at din juice bliver sundere, fordi de sunde næringsstoffer vil blive bevaret. Derudover vil juicen som udgangspunkt vil være mere frisk og mindre skummet. Tilmed vil det være nemmere at opbevare juicen i køleskabet efterfølgende, hvis du ikke formår at drikke det hele på én gang.

Det lave antal omdrejninger er ligeledes med til at sikre et lavt støjniveau. Dermed har du rig mulighed for at brygge juice uden at irritere dig over støj fra motoren.

Hurtig og ubesværet rengøring

Philips HR1896 testHurtig og ubesværet rengøring er ligeledes en realitet, hvis du vælger at købe Philips HR1896/70 slow juicer. I den anledning er det værd at fremhæve to funktioner, der har været med til at reducere rengøringstiden. Det omfatter disse funktioner:

  • Forrengøring – Forrengøring er ikke et begreb, som man vil støde på særligt ofte, hvis man kigger efter en slow juicer. Ikke desto mindre har Philips HR1896/70 en forrengøring-funktion, der gør den efterfølgende rengøring lidt nemmere. Denne funktion har nemlig til formål at sikre, at alt saften bliver udnyttet og ikke sidder tilbage i maskinen efterfølgende.
  • QuickClean – “QuickClean” eller på dansk “hurtig rengøring” er naturligvis også en funktion, som du kan få glæde af. Hurtig rengøring vil være sød musik i de flestes ører. Som hovedregel skal du forvente, at det ikke tager mere end 1 minut at rengøre denne slow juicer.

Pres juice direkte i glasset

Takket være den praktiske tud har du mulighed for at presse juice direkte i glasset. Presser du juice direkte i glasset, kan du slippe for at skulle rengøre diverse kander. Tilmed er det muligt at tilpasse hver enkelt juiceglas, hvis dine familiemedlemmer har forskellige præferencer. Denne Philips HR1896/70 byder også på drypstop, hvilket er din sikkerhed for, at juice ikke vil havne på køkkenbordet.

Nem og sikker betjening

Du behøves ikke have nogen særlig erfaring med at håndtere en slow juicer, hvis du skal bruge Philips philips hr1896 juicerHR1896/70. Det er nemlig en meget brugervenlig model, der kan betjenes af enhver person. Der er kun ganske få knapper, du skal tage højde for, og der er ikke en masse avancerede funktioner. Tilmed er det værd at bemærke de skidsikre fødder, der sikrer dig, at din slow juicer altid står stabilt på køkkenbordet.

Har du brug for inspiration i form af juiceopskrifter, kan du med fordel bruge den medfølgende opskriftsbog. Du får nemlig leveret en opskriftsbog med 20 opskrifter uden ekstra beregning.

I vores test af denne slow juicer opdagede vi også, at den kommer med fremragende opbevaringsmuligheder. Når du ikke bruger din juicer, har du nemlig mulighed for at opbevare alle mindre dele i frugtskødsbeholderen. Dermed kan du samle delene ét og samme sted, så de ikke ligger og flyder over alt i køkkenskabet.

Presser både frugter, grøntsager og nødder

Denne fine Philips HR1896/70 kan presse stort set alle tænkelige råvarer. Det er nemlig en juicer, der kun har meget få begrænsninger. Vi har oplevet, at juiceren uden problemer kan presse både frugter, grøntsager og nødder. Det gælder f.eks. hvedegræs, grønkål, mango, mandler og spinat, som ellers er nogle krævende råvarer.

Uanset hvilke råvarer du vil bruge, så vil du næppe føle dig begrænset af denne juicer. Den kværner effektivt de fleste råvarer, så du kan med fordel eksperimentere med mange forskellige opskrifter.

Philips HR1896/70 er det billige alternativ

Hvis du har læst om både Philips HR1894 og Philips HR1896, så vil du vide, at de to juicere minder meget om hinanden. Der er to forskel på farverne, hvor henholdsvis hvid og sort er repræsenteret. Dog er der også en smule forskel på prisen. Philips HR1896/70 er nemlig et par hundrede kroner billigere end den alternative model. Vælger du den sorte model, kan du altså spare relativt mange penge.

Video

Specifikationer

  • Effekt: 200 watt
  • Drypstop: Ja
  • Opsamlingsbeholder til frugtkød: Ja
  • Bredde: 11 cm.
  • Længde på ledning: 1 meter
  • Land: Kina

Relaterede tests

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk