Witt slow juicer

0

Vi har tidligere lovet, at vi ville skrive en artikel om Witt slow juicere, og det løfte vil vi naturligvis overholde. Denne artikel er derfor tilegnet dig, som overvejer at købe en Witt slow juicer, men gerne vil blive klogere på producenten, og hvilke fordele der er ved deres slow juicere. Vi har udvalgt et par produkter, som vi vil præsentere jer for i artiklen.

Witt juicepresso

witt slow juicerModel: B6100PR

Pris: 2999 kr.

Forhandler: Wupti.com

Vil man have en god og effektiv Witt slow juicer, så kan man ikke gå helt galt i byen med denne røde juicepresso fra Kuvings. Denne juicer har vundet en række store tests, er set i Go’morgen Danmark (TV2) og har desuden fået mange positive kundeanmeldelser.

Det er først og fremmest vigtigt at nævne, at der er tale om det nøjagtigt samme produkt som B000PR. Den eneste forskel er, at denne juicer har fået opdateret emballage og manual.

Det er en af de eneste slow juicere på markedet, som har mulighed for at håndtere hele frugter. Det er en stor fordel, da du både vil kunne spare tid og desuden undgår oxidering. Oxidering opstår, når frugter og grøntsager skæres i mindre skiver, hvilket er en fordel at undgå.

Ligesom det gør sig gældende for slow juicere fra producenten Hurom, så vil det være muligt at bevare flere enzymer og witt juicepressoøvrige sunde næringstoffer på grund af den skånsomme presning. Dette er med til at give en mere naturlig og sundere juice. Det er her, hvor slow juicere adskiller sig fra almindelige saftpressere. Saftpressere med store motorer og mange omdrejninger vil nemlig ødelægge en stor del af de sunde næringsstoffer.

Denne Witt slow juicer er ganske praktisk, da juicen kommer ud af den ene side, og frugtkødet kommer ud af den anden side. På den måde er det ikke nødvendigt at tømme maskinen undervejs. Denne juicepresso er udstyret med en motor som arbejder med 240W og har et særdeles lavt lydniveau – helt ned til 30 dB. Derudover er den udstyret med en praktisk hældetud med drypstop-funktion.

Det er en juicer, som både er nem at håndtere og rengøre. Tilbuddet er inklusiv 2 kander, og du får desuden 5 års garanti på selve motoren. Der er tilmed mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr til at lave isdesserter og smoothies.

Øvrige facts:

Antal hastigheder: 1

Vægt: 6,4 kg.

Witt juicer NS-850SC

Witt juicerPris: 2695 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her har vi kigget på et glimrende alternativ til B6100, som vi startede med at omtale. Den er en anelse billigere end testvinderen, men man skal ikke være i tvivl om juicerens funktonalitet og kvalitet.

Med NS-850SC har du mulighed for at presse både frugter, grøntsager, urter, salater og hvedegræs, som altid sker ved lave omdrejninger. Du kan altså bruge denne Witt juicer, uanset hvilke ingredienser du foretrækker i din juice.

Denne juicer arbejder kun med 80 omdrejninger i minuttet, hvor en saftpresser til sammenligning oftest arbejder med 600-800 omdrejninger i minuttet. Ligesom den forrige juicer vil denne juicer også kunne bevare en større mængde mineraler og vitaminer, ligesom at du slipper for skum på toppen af juicen. Sidst, men ikke mindst kan man takke det lave antal af omdrejninger for, at holdbarheden bliver forlænget. Du har mulighed for at rengøre denne Witt slow juicer under rindende vand. Maskinen er også udstyret med drypstop, så du kan skifte kande eller glas, uden at du behøves at slukke maskinen midlertidligt. Det er desuden en meget lydsvag juicepresso, som skyldes den funktionelle AC motor med en effekt på 240 watt.

Hvis du ikke er så vild med grå, kan du alternativt vælge at købe netop denne model i enten rød eller hvid. Hos Wupti kan du også købe den som outlet-vare til en fordelagtig pris.

Læs mere om producenten her: http://www.witt.dk/

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk