MontAna ZZJ-802 slow juicer

2

Efter opfordring har vi lavet en stor test af MontAna ZZJ-802 slow juicer. Er du i tvivl om, hvorvidt det er en slow juicer efter din smag, så kan du få glæde af vores test og anmeldelse. MontAna er en producent, som har gjort sig særligt bemærket på det danske marked, hvor de bl.a. har fået stor succes med ZZJ-802.

I artiklen kan du læse alt, hvad der er værd at vide om MontAna ZZJ-802, hvad angår teknologi, funktionalitet, garanti og meget, meget mere.

MontAna ZZJ-802 juicer: Test og anmeldelse

MontAna slow juicerPris: 850 kr.

Forhandler: Skousen.dk

Det er ingen hemmelighed, at MontAna ZZJ-802 ikke er den mest eksklusive og moderne slow juicer på markedet. Det behøves dog ikke være ensbetydende med, at det ikke er den helt rette juicer for dig. Det er nemlig en ganske populær model, som er blevet solgt i mange tusinde eksemplarer gennem årernes løb.

Lav juice med 60 forskellige hastigheder

Når du presser juice med denne slow juicer, kan du vælge mellem ikke mindre end 60 forskellige hastigheder. Dermed har du alle muligheder for altid at finde den hastighed, som passer bedst til de frugter eller grøntsager, som du ønsker at presse. Det er meget simpelt at justere på de forskellige hastigheder, og det er selvfølgelig noget, som du bør benytte dig af. Den rette hastighed kan nemlig have en særlig stor betydning for det samlede resultat.

Du får op til 50 % mere juice

Takket være den skånsomme presning kan du forvente at få op til 50 % mere juice – sammenlignet med en almindelig saftpresser. Således kan du nemmere udnytte al saften i frugter og grøntsager, hvilket skåner både pengepung og miljø.

Når du udnytter råvarernes saft, får du også udnyttet alle de sunde næringsstoffer, hvor bl.a. vitaminer, mineraler og enzymer er repræsenteret. Med andre ord får du en sundere juice, hvilket du selvfølgelig bør sætte pris på.

Læs også: Philips HR1896 slow juicer

Imponerende lavt støjniveau

Køber du en almindelig saftpresser, skal du forberede dig på, at den larmer rigtigt meget, da den er udstyret med en kraftfuld motor. Det samme gør sig gældende heldigvis ikke gældende for slow juicere. Køber du denne MontAna slow juicer med modelnavnet ZZJ-802, så vil du opleve et meget lavt støjniveau.

Støjniveauet er målt til blot 35 dB, hvilket er intet mindre end imponerende. Har du længe jagtet en støjsvag slow juicer, så vil denne model med høj sandsynlighed leve op til dine krav.

Lynhurtig rengøring med vand

Rengøring af denne slow juicer er ikke nogen besværlig opgave. Langt de fleste dele kan nemlig rengøres med rindende vand. Vil du spare tid og besvær, kan du selvfølgelig også vælge at putte de forskellige dele i din opvaskemaskine. Dog er det værd at bemærke, at der af naturlige grunde er enkelte dele, der ikke kan tåle en tur i opvaskemaskinen.

Der medfølger masser tilbehør

Vælger du at købe MonAna ZZJ-802 slow juicer, så vil du finde ud af, at der medfølger en masse tilbehør. Selvom prisen er meget lav, så er der altså ikke sparet på tilbehøret. Du får bl.a. leveret følgende:

 • 1 x grov si
 • 1 x fin si
 • 1 x rengøringsbørste
 • 1 x beholder til juiceopsamling
 • 1 x beholder til affaldsopsamling
 • 1 x lukkeanordning på juicetuden

Høj kvalitet og ydeevne trods lav pris

Når man bliver præsenteret for en slow juicer, der koster 850 kr., er det svært at have de højeste forventninger. Det er nemlig de færreste slow juicere, der befinder sig i den lave prisklasse. I vores test fik vi dog et fint indtryk af kvaliteten, og det er tydeligt, at der ikke blot er blevet anvendt dårlige materialer.

Vil du købe en billig slow juicer, hvor du fortsat får opfyldt de mest almindelige krav, så kunne denne MontAna slow juicer måske være interessant. I vores test erfarede vi også, at man får hele 5 års garanti, hvis man køber denne juicer hos Skousen. Vi synes, at en garantiperiode på 5 år er ganske imponerende, når prisen er så lav.

Læs også: Philips HR1894 slow juicer

Er der nogle ulemper ved MontAna ZZJ-802 slow juicer?

Selvom der er rigtigt mange fordele ved denne slow juicer, så er der selvfølgelig også visse ulemper. Disse ulemper skal du selvfølgelig kende til, så du kan finde ud af, om det er en slow juicer for dig.

I vores test bemærkede vi, at der kommer meget frugtkød med ud, når man presser frugter og grøntsager. Kan du ikke lide, at der er frugtkød i din juice, så bør du måske overveje at købe en anden slow juicer. Ydermere kan vi også godt savne et mere stilfuldt og moderne design. Dog er designet langt hen af vejen en smagssag, så du har måske et helt andet indtryk af designet.

Vi kan altså slå fast, at der er både fordele og ulemper ved den omtalte slow juicer. Generelt har vi dog et rigtigt godt indtryk af juiceren, som overordnet set er pengene værd.

2 kommentarer

 1. Keld Lysmae Hansen den

  Hej hvor kan jeg købe en pakning til min Montana slow juicer ZZJ – 802 den sider i bunden af skålen vor saften løber ud

  Med venlig hilsen
  Keld Lysmae Hansen

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk