Philips HR1864 saftpresser – Test og vurdering

0

I takt med at flere og flere af læsere har efterspurgt en test af Philips HR1864, så har vi langt om længe overgivet os. Vi har testet HR1864 på alle parametre, og vi er nu klar til at offentliggøre vores testresultat. I den anledning kommer vi naturligvis også med vores samlede vurdering af den omhandlende juicer.

Philips HR1864 juicer – anmeldelse

philips hr1864 saftpresserSamlet vurdering: ♦♦♦♦♦ (5 ud af 6 stjerner)

Pris: 864 kr.

Forhandler: Wupti.com

HR1864 er en forholdsvis ny model fra Philips, som første gang så dagens lys i 2014. På redaktionen er vi generelt rigtigt glade for Philips saftpressere, og vi havde derfor store forventninger til denne model. Vi blev dog langt fra skuffet, da HR1864 viste sig at leve fuldt ud op til vores forventninger – og mere til.

Praktisk og flot design

Det er meget almindeligt, at det første man lægger mærke til er designet, hvilket vi også gjorde i vores test. Vi fik hurtigt øjnene op for det flotte og praktiske design, som man kan opleve med denne saftpresser. Det er en opretstående juicer, som hverken fylder meget på køkkenbordet eller i skabet. Det er en saftpresser, som vil passe godt ind i ethvert moderne køkken. Takket være de gode materialer, så vil maskinen kunne holde sig pæn i mange år, hvis man formår at vedligeholde maskinen optimalt.

Tidsbesparende rengøring med QuickClean

Det er både nemt og tidsbesparende at rengøre Philips HR1864. Takket være teknologien bag QuickClean philips saftpresser hr1864er det muligt at rengøre maskinen på 60-120 sekunder. Saftpresseren er udstyret med en QuickClean-si, som sørger for at adskille henholdsvis saft og frugtkød. Frugtkødet bliver samlet i en stor beholder, som man hurtigt kan tømme efter brug. En anden markant fordel i forhold til rengøring er, at alle delene kan komme direkte i opvaskemaskinen.

Rengøringsfunktionen skyller alle uønskede fibre væk fra låget, så saftpresseren bliver ren og klar til brug igen. Rent faktisk var Philips den første producent til at lancere den unikke rengøringsfunktion. Det er en smart funktion, hvor man skal hælde vand ned i nedstopperen for at skabe en fontæne af vand, hvilket sikre optimal rengøring.

Derudover er den også nem at rengøre, fordi den byder på glatte overflader. Dermed undgår du en masse besvær, når din saftpresser skal rengøres.

philips hr1864Takket være den gennemsigtige frugtkødsbeholder, vil det være muligt at følge med i, hvornår beholderen skal tømmes.

Perfekt udnyttelse af frugt og grønt

Med Philips HR1864 saftpresser får du optimal udbytte ud af dine frugter og grøntsager. Motoren arbejder effektivt på 700 watt og formår at udnytte hver eneste dråbe i frugt og grønt. Skal du lave juice til hele familien eller alle vennerne, så kan du glæde dig over den store kapacitet på 2 liter. Når du har lavet omkring 2 liter juice, vil der typisk være behov for, at frugtkødsbeholderen skal tømmes.

Du behøves desuden ikke spilde tid på udskæring af frugter og grøntsager, da påfyldningsrøret er større end gennemsnittet.

Tragt til bær

Ved første øjekast minder HR1864 måske meget om de øvrige Philips saftpressere. Dog skiller den sig ud philips saftpresser med tragtpå mindst ét punkt, som man skal være opmærksom på. Modellen bliver nemlig leveret med en tragt, som er specialudviklet til at håndtere alle slags bær. Du kender måske til, at det kan være besværligt at putte bær og mindre stykker frugter direkte i påfyldningsrøret. Derfor er det en kæmpe fordel, at der medfølger en tragt, som løser denne udfordring. Tragten skal blot placeres på røret, hvorefter du kan putte jordbær, brombær, hindbær o.l. ned i tragten.

Det er naturligvis helt op til dig, om du vil benytte dig af den medfølgende tragt. Den er nem at montere- og afmontere alt efter, om du skal bruge tragten eller ej. Tragten er desuden nem at rengøre, da den både kan vaskes i hånden eller komme i opvaskemaskinen.

100 % tilfredshedsgaranti

Philips samler på glade og tilfredse kunder og har derfor valgt at tilbyde 100 % tilfredshedsgaranti. Det giver dig som forbruger mulighed for at teste Philips HR1864 i op til 60 dage. Såfremt du ikke er tilfreds med din saftpresser, kan du sende den retur og få pengene tilbage. Ønsker du returnering af din nye HR1864 skal du blot klikke dig ind på følgende link, hvor du finder en formular til formålet. Det er en nem og simpel proces, hvilket er endnu en fordel ved at købe en Philips saftpresser. Denne tilfredshedsgaranti gælder i øvrigt også, hvis du køber HR1871, HR1855 eller HR1869

Video

Specifikationer

  • Motoreffekt: 700 watt
  • Farve: Sort / sølv
  • Materiale: Aluminium
  • Kapacitet: 2 liter
  • Ledningslængde: 1 meter

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk