Santos juicepresser

2

I denne artikel vil du blive præsenteret for en række juicepressere fra Santos. Dermed kan du blive klogere på, om en Santos juicepresser er det rette valg for dig / din virksomhed eller ej. Vi har udvalgt 3 juicere fra producenten, som du kan læse alt om i artiklen. Santos juicepressere findes i en række forskellige prisklasse, så du med høj sandsynlighed også kan finde en juicer efter din økonomiske situation. Vi har besøgt den danske forhandler, Domotech.dk, hvor vi har fundet de omtalte juicere.

santos juicepresser

Santos juicepressere

santos juicepresserPris: 4795 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Her ser du Santos no. 10 citrus juicer, som befinder sig i mellemprisklassen. Ligesom no. 52 er denne model også udstyret med en kraftig motor, som kører med 1500-1800 omdrejninger i minuttet. På trods af det høje antal omdrejninger, er juiceren forholdsvis lydsvag.

Du kan uden problemer juice op til 30-40 liter i timen, hvilket gør det til en glimrende juicer til kommerciel brug. Selve juiceudløbet er placeret 13,5 centimeter over drypbakken. Det er desuden en ganske praktisk juicer i forhold til rengøring, da alle de løse dele kan gå i opvaskemaskine, mens de øvrige dele kan rengøres under rindende vand.

I modsætning til nogen af de øvrige juicere fra Santos, så er no. 10 udstyret med et håndtag, som automatisk aktiverer conen, når du presser frugten mod denne. Den store fordel ved det er, at låget slutter sig omkring frugten / grøntsagen og dermed forhindrer, at juicen sprøjter over det hele.

Specifikationer:

Mål: 49 x 20,5 x 30,5 cm. (højde x bredde x dybde)

Vægt: 10 kilo

Santos no. 52

santos juicerPris: 4995 kr.

Forhandler: Domotech.dk

No. 52 er en populær citrus juicer fra Santos, som er kendt fra barer og hoteller i hele verden. Når du køber denne model får du følgende med i pakken:

 • 1 squeezer for grapefrugter
 • 1 squeezer for limefrugter
 • 1 squeezer for citroner og appelsiner

Der er tale om 3 cones, som nemt kan udskiftes efter behov. Selve udløbet er placeret 21 centimeter over bordpladen, hvilket er en stor fordel. Det betyder nemlig, at der er god plads til både kander og glas.

I følge producenten kan den juice 200 appelsiner i timen, hvilket svarer til 20 liter juicer i timen. Denne model er oftest udsolgt hos de danske forhandlere, og man skal derfor som regel forudbestille den, hvis man ønsker at erhverve den.

Specifikationer

Mål: 49 x 20,5 x 30,5 cm. (højde x bredde x dybde)

Vægt: 10 kilo

Santos no. 70

santos citrus juicerPris: 6795 kr.

Forhandler: Domotech.dk

I det lidt højere prisleje har vi også kigget på Santos no. 70, som må betegnes som den ultimative citruspresser til professionelle formål. Det er en effektiv juicer, som kan lave op til 30-40 liter juice i timen.

Mål: 49 x 24 x 40 cm. (højde x bredde x dybde)

Vægt: 13,5 kg.

 

 

Om Santos

Santos er en fransk virksomhed, som har specialiseret sig i citrus juicere i mere end 50 år. Deres produkter kendes fra restauranter, juicebarer, hoteller m.m. i både Danmark og udlandet. Santos blev grundlagt i 1954 og har siden kunne levere maskiner i høj kvalitet til kommerciel burg. Santos’ produkter befinder sig i den høje prisklasse, hvis man sammenligner med andre producenter. Dog kan du også forvente at opleve en juicepresser, hvor der er fokus på funktionalitet. Køber du en juicepresser til professionel brug, får du altid 1 års produktgaranti.

Producentens hjemmeside: http://www.santos.fr/

2 kommentarer

 1. Bjørn Ørum-Madsen den

  Har smidt min dryppe bakke væk til santos 10 kan I skaffe en ny.
  Med venlig hilsen
  Bjørn Ørum-Madsen

  • Hej Bjørn,

   Vi kan desværre ikke hjælpe dig med at skaffe en ny dryppebakke, da dette kun er en blog. Vi er altså ikke forhandler eller producent af Santos juicepressere. I stedet anbefaler vi dig at rette henvendelse til den butik, hvor du har købt din juicer. Alternativt vil du kunne kontakte Santos direkte, da de højst sandsynligt har reservedele liggende til Santos.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk