Vitamix Pro 500 blender

0

Man kan aldrig gå helt galt i byen ved at købe en Vitamix blender. Vil man have det bedste af det bedste, så kan man overveje en Vitamix pro 500 blender. Vi har fået en gylden mulighed for at teste modellen “Pro 500”, og i denne artikel kan du læse vores indtryk af blenderen. I artiklen kommer vi ind på både fordele og ulemper, ligesom vi henviser til en troværdig forhandler af den omtalte blender.

Anmeldelse af Vitamix Pro 500

Vitamix pro 500 blenderBedømmelse: ♦♦♦♦♦ (5 ud af 5 stjerner)

Pris: 5985 kr. (Vejledende salgspris: 6395 kr.)

Forhandler: Kitchenone.dk

Da vi i sin tid skrev et indlæg om Vitamix blendere, havde vi desværre ikke mulighed for at teste denne blender. Det har vi heldigvis fået mulighed for nu, og vi har været intet mindre end imponernede over dens ydeevne og funktioner. Derfor har vi glædet os meget til at præsentere Vitamix Pro 500 for vores læsere. Sammenlignet med øvrige blendere fra Vitamix, så kommer denne model med en lang række forbedringer inden for både kvalitet, ydeevne og brugervenlighed.

Udstyret med 3 uundværlige funktioner

Det er ikke for sjovt, at denne blender er kendt som en af de bedste blendere på markedet. Den er nemlig udstyret med 3 fantastiske funktioner, som gør arbejdet med blenderen til en leg. Du kan bl.a. bruge de 3 funktioner til at lave følgende:

  • Lav en lækker smoothie på 45 sekunder
  • Tilbered supper på under 5 minutter
  • Lav friske og smagfulde isdesserter på under 60 sekunder

Det er en meget kraftfuld blender, som nærmest ikke har nogen begrænsninger i forhold til tilbedring ogVitamix pro 500 madlavning. Takket være den store glaskande er der desuden mulighed for at lave store mængder

Der er mange – specielt billige blendere, som ikke kan håndtere isterninger og hårde madvarer. Det er heldigvis intet problem for denne stærke Vitamix Pro 500, som kan klare selv de hårdeste madvarer.

Høj brugervenlighed

Selvom der er tale om en forholdsvis avanceret blender med flere programmer og hastigheder, så er den alligevel meget brugervenlig. I midten af kontrolpanelet på denne Vitamix Pro 500 blender er der en meget simpel drejekontakt, hvor du kan regulere på hastigheden. I højre side er der en knap til start og stop, ligesom der i bunden er on og off. I venstre side kan du vælge mellem en af de 3 automatiske programmer.

Udvidet garanti

Vitamix blenderNår du køber en blender, har du som udgangspunkt ikke krav på mere end 2 års garanti. Dog vil en producent som Vitamix  gerne understrege, at de udelukkende forhandler blendere i høj kvalitet. Denne model er fremstillet i rustfrit stål, og der er hele vejen rundt anvendt de bedste og mest slidstærke kvalitet.

Vitamix har en udvidet garanti, hvor du får hele 7 års garanti på blenderen. Det er altså ikke helt uden grund, at den blevet kategoriseret som en professionel blender. Du betaler en forholdsvis høj pris for denne Vitamix Pro 500 blender, men du får til gengæld også kvalitet for alle pengene.

Mere info om Vitamix Pro 500 blender

Vi har fundet en præsentationsvideo på Youtube, hvor du kan komme lidt tættere på denne blender. Bemærk at videoen er tysk.

Specifikationer

  • Antal hastigheder: 3
  • Motoreffekt: 1200 watt
  • Omdrejninger i minuttet: 1.000-30.000
  • Mål: 51 x 22,4 x 22,9 cm. (højde x bredde, dybde)
  • Garanti: 7 år

Producent: https://www.vitamix.com/

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk