Waring blender

0

Pris og kvalitet hænger oftest sammen, når man køber en blender, og det gælder bl.a., hvis man køber en Waring blender. Vi har fået en gylden mulighed for at teste de mest populære Waring blendere på markedet og vil i denne artikel fremlægge resultatet af testen. Artiklen vil være relevant for dig, som overvejer at købe en Waring blender, ligesom den vil være relevant for dig, som ønsker at vide, hvorvidt blendere fra Waring er pengene værd.

Waring BB185PE blender

waring blenderPris: 2499 kr.

Forhandler: Wupti.com

Modellen BB185PE er i øjeblikket producentens mest solgte blender. Forbrugerne er vilde med denne model, da man får en blender i høj kvalitet til en fair pris.

Det er en effektiv blender med en praktisk 1,4 liter kande – fremstillet af polykarbonat. Det er en kraftfuld model, som arbejder på 550 watt. Den er så kraftfuld, at det vil være muligt at knuse is på ganske få sekunder Det er en brugervenlig blender med 2 hastigheder og en puls-funktion. Kontrolpanelet fungerer med finger-touch, og man må derfor kategorisere denne model som en topmoderne blender med høj brugervenlighed.

Som du kan se på billedet er der 5 knapper. Den grønne knap er on / off, hvor du nemt kan tænde og slukke blenderen. Til højre er der “puls”, som du kan trygge på, hvis du vil bruge puls-funktionen. Nedenunder kan du vælge hastigheden, hvor du kan vælge mellem henholdsvis low og high. Nederst er der stop-knappen, så du kan stoppe blenderen midlertidligt, hvis du ønsker at putte flere ingredienser i blenderen eller lignende.

Kigger man på det designmæssige aspekt, så minder modellen meget om en klassisk Vitamix blender. Dog er modellen væsentlige billigere end de fleste Vitamix blendere på det danske marked.

  • Mål: 35 x 20 x 24 cm. (højde x bredde x dybde)
  • Effekt: Maks. 20500 rpm

Waring PB30IE blender

billig waring blenderPris: 1995 kr.

Forhandler: Wupti.com

Ønsker man en billig Waring blender, så kunne modellen Waring PB30IE måske være det helt rigtige valg. Her kan du ikke desto mindre købe en god blender med en acceptabel motoreffekt på 370 watt og en pris på under totusinde kroner.

Blenderen er udstyret med en flot, aflang kande med en kapacitet på 1,25 liter. Den er nem at anvende, og du kan skifte mellem 3 hastigheder. Der er en meget enkel kontakt nederst, hvor du kan vælge hastighed og evt. skifte hastighed undervejs.

  • Mål: 42 x 20 x 18 cm. (højde x bredde x dybde)
  • Effekt: Maks. 22000 rpm

Waring MX1500XTPSEE blender

waring blender onlinePris: 7028 kr.

Forhandler: Wupti.com

Ønsker man det bedste af det bedste, når man køber blender, så vil denne model være den helt rigtige. Waring er en producent, der er kendt for at fremstille blendere i høj kvalitet. Dog er der naturligvis blendere, som er i højere kvalitet end andre, hvilket denne model er et godt eksempel på. Du betaler en forholdsvis høj pris, men du kan til gengæld også være sikker på at få en blender i imponerende høj kvalitet.

Blenderen byder på effektivitet udover det sædvanlige med en motoreffekt på hele 1500 watt. Ligesom de fleste andre modeller har blenderen en kande på 1,4 liter, som er fremstillet af BPA-fri copolyester. Der er naturligvis også justerbar hastighedsregulering, som kan justeres alt efter, hvad der skal blendes.

Det er en moderne blender med et LED-display, som desuden har 4 programmer, som der kan forudindstilles. Som noget helt unikt har blenderen endda en elektronisk tæller, som tæller det daglige / totale antal drikkevarer.

Det er en professionel blender, som bruges på restauranter, caféer m.v., men som også bruges blandt private forbrugere. Blenderen er udstyret med et rengøringsvenligt panel, som er fremstillet af membran.

  • Mål: 50 x 23 x 24 cm. (højde x bredde x dybde)
  • Strøm: 50 Hz – 6,5 A

Rækker din økonomi ikke til en Waring blender, så kan du overveje en Philips blender, hvor du ligeledes får kvalitet for pengene.

Du kan læse alt om producenten på følgende link: http://www.waringproducts.com/

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk