Waring saftpresser

0

Leder du efter en god Waring saftpresser, så har vi et rigtigt godt bud her. Vi har nemlig fået mulighed for at teste en effektiv juicer fra Waring, som du vil blive introduceret for i denne produktanmeldelse. Testen tager udgangspunkt i en ny saftpresser på det danske marked, som forventes at blive et stort hit de kommende år

Waring juicer – JEX450E

waring saftpresserModel: JEX450E

Pris: 4489 kr.

Forhandler: Wupti.com

Her har vi så JEX450E, som er den absolutte topmodel inden for Waring saftpressere. Sammenligner man med andre saftpressere, så er det en model i den forholdsvis høje prisklasse. Kvalitetsmæssigt befinder modellen sig ligeledes i top-klassen, hvor man ikke skal tvivle på kvaliteten.

Eksklusiv saftpresser med høj effekt

Det er en stor og robust saftpresser, som er designet og udviklet til den kvalitetsbevidste forbruger. Den er kategoriseret som en saftcentrifuge og er kendt for sin høje effektivitet. Den presser nemlig frugter, grøntsager og andre ingredienser med en motoreffekt på hele 1000 watt. Der er stort set ingen begrænsninger for, hvilke ingredienser du kan kværne med denne juicer. Den er nem at bruge, da du blot skal anvende de 2 forskellige hastigheder.

Designmæssigt er der heller ikke meget at komme efter. Denne Waring juicer har et flot og eksklusivt look, som de fleste forbrugere vil sætte pris på. Den er fremstillet af stål og bærer desuden præg af sorte elementer.

Stort påfyldningsrør, frugtkød-opsamler og høj sikkerhed

Ligesom du kender fra de fleste Philips saftpressere, så har denne model også et stort påfyldningsrør. Dermed er der god plads til at putte alle slags frugter og grøntsager ned i røret. Waring JEX450E byder også på et frugtkød-filter, som er fremstillet i rustfrit stål. Takket være dette specialudviklede filter risikerer du ikke, at der kommer store mængder frugtkød ned i din juice. Juicerene er udstyret med en udtagelig frugtkødsbeholder, som er et plus i forhold til rengøring. Det er ligeledes vores erfaring, at det omtalte frugtkød-filter er simpelt at rengøre.

Køber du en Waring blender eller en Waring saftpresser, så er du sikret høj sikkerhed. Waring JEx450E har tredobbelt lås, som fungerer som en ekstra sikkerhed.

Specifikationer

  • Højde: 45 cm.
  • Bredde: 35 cm.
  • Dybde: 28 cm.
  • Motoreffekt: 1000 watt
  • Antal hastigheder: 2

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk