BlendTec blender i Danmark

0

Den populære BlendTec blender “Designer 625” er nu blevet lanceret på det danske marked. Det er en fantastisk blender, som vi længe har håbet på, at vi kunne præsentere vores læsere for. I artiklen vil du kunne læse om, hvad der er så specielt ved BlendTec og deres nye blender, som nu kan købes på det danske marked.

BlendTec Designer 625 blender

blendtec blender danmarkPris: 5395 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Søger man på Google efter en BlendTec blender, så bliver man nærmest udelukkende præsenteret for udenlandske webshops og hjemmesider. Heldigvis er det nu også muligt at få BlendTecs blendere hos de danske webshops. Vi kigger nærmere på modellen Designer 625 og henviser dig til en troværdig forhandler i Danmark.

Derfor er BlendTec så populær

BlendTec er et stort internationalt brand, som har specialiseret sig i udvikling og design af blendere. Dog har BlendTec også et lille udvalg af øvrige køkkenprodukter og diverse tilbehør. Producenten blev grundlagt i 1975 af Tom Dickson. Stifteren var (og er) en kendt opfinder og ingeniør. Det startede med, at han ville udvikle den perfekte mixer, som kunne håndtere friskmalet mel, så han kunne lave sunde og smagfulde brød på ganske kort tid. Selvom Tom Dickson nåede frem til et godt resultat, så blev han ved med at udvikle på blenderen, så den blev endnu bedre på alle parametre.

Blendere fra BlendTec bliver brugt af private såvel som restauranter, caféer og smoothie butikker over hele verden. Historien bag BlendTec er fantastisk, og det samme gør sig gældende for deres produkter.

Læs mere om historien om BlendTec på deres hjemmeside: http://www.blendtec.com/

Præsentation af BlendTec Designer

Det er nu tid til at kigge nærmere på den blender, som det hele handler om – nemlig BlendTec designer. Som du kan se, kan den købe hos den danske forhandler Domotech til en yderst fordelagtig pris. Når du har læst de kommende afsnit, vil du vide, at denne blender er alle pengene værd.

Genial betjening takket være det stilfulde touch-panel

Kigger man først på displayet, så vil man se et meget stilfuldt touch-panel med mange muligheder. Først blendtec designer blenderog fremmest er det designmæssige i top, og det samme gælder heldigvis også for brugervenligheden. Der er kun ganske få knapper, som er nemme at lære at kende. Du skal altså ikke bruge tid til på at kigge i brugsvejleningen, da de fleste funktioner og muligheder giver sig selv.

4 indbyggede programmer

Du får glæde af et brugervenligt display med 4 indbyggede programmer, som er følgende:

  • Hot Soup
  • Frozen Treats
  • Smoothie
  • Whole Juice

Kort og godt kommer denne BlendTec blender med alle de programmer, som du kan få brug for. Du kan f.eks. lave en lækker friskpresset juice, suppe, smoothie eller noget helt fjerde. Blenderen har 7 hastigheder, som du kan skifte mellem ved at trykke på enten + / – på displayet.

Ekstra stærk motor

blendtecDen omtalte BlendTec blender er udstyret med en kraftfuld motor, som arbejder på 2.200 watt. Der er mange fordele ved at købe en blender med en kraftfuld motor. Først og fremmest er der ikke nogen råvarer, som denne model ikke kan klare. Den kan klare både bløde og hårde råvarer uden nogen problemer. Derudover frigøres der flere vitaminer, mineraler og enzymer, som alle sammen er vigtige næringsstoffer for krop og sjæl.

På billedet til venstre er nedkøligen illustreret. Sammenlignet med BlendTecs tidligere modeller, så er kølingen af motoren blevet markant forbedret. Forbedringen af kølingsprocessen er vigtig, da det har indflydelse på blenderens levetid. Køber man en blender uden ordentlig køling risikerer man, at den en dag brænder sammen.

Rengøringen tager kun få minutter

Man kan hurtigt miste lysten til at bruge sin blender, hvis man skal bruge evigheder på rengøring efterfølgende. Derfor er det befriende, at denne BlendTec er så nem at gøre, som den er. Selve touch-panelet kan rengøres ved at tørre det af med en tør klud. Kigger man på det overordnede design, så er det en blender uden bemærkelsesværdige kanter. Derfor er den også nemmere at rengøre, fordi der ikke er en masse kanter at skulle tage hensyn til. I modsætning til de fleste andre blendere på markedet fra f.eks. Waring eller Philips, så er denne BlendTec Designer ikke udstyret med en stav. Du skal derfor ikke bruge tid på at rengøre blender-staven, da den ikke eksisterer på denne model.

Farver, kapacitet og garanti

BlendTec Designer 625 blender kan i øjeblikket købes i tre flotte farver. Der er tale om henholdsvis sort, rød og grå, som alle er på lager hos Domotech.

Når du køber denne BlendTec blender, får du samtidig leveret en stor Wildside kande, som har en kapacitet på hele 2,9 liter.

Du er højst sandsynlighed ikke i tvivl om, at denne blender byder på den højeste kvalitet. BlendTec tør godt garantere for deres produkters kvalitet og giver dig derfor 8 års garanti på alle dele. Kan du bruge din BlendTec blender i mindst 8 år fremover, så er det altså en rigtig god investering. Næste gang vi laver en blender test, vil vi meget gerne have denne model med det i det samlede resultat.

Her bliver du præsenteret for BlendTec Designer serien

Egenskaber

  • Mål: 42,5 x 20,3 x 22,5 cm. (højde x bredde x dybde)
  • Stømforbrug: 2200 watt (230 V)
  • Omdrejninger: 29.000 pr. minut

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk