Bodum juicepresser

0

Ønsker du at købe køkkenudstyr i høj dansk kvalitet, så er Bodum en oplagt producent. Vi har tidligere skrevet om Bodum stavblendere, som vi varmt kan anbefale. Det er dog en realitet, at Bodum producerer mange former for køkkenudstyr. Der er f.eks. mulighed for at købe en solid Bodum juicepresser, som netop vil være omdrejningspunktet for dette indlæg.

Den bedste Bodum saftpresser

bodum juicepresserPris: 429 kr. (Vejledende salgspris: 499 kr.)

Forhandler: Dubuy.dk

Man ville lyve, hvis man påstod, at udvalget af Bodum juicepressere er stort. Dog har Bodum ikke desto mindre produceret en række lækre saftpressere – f.eks. denne sorte juicepresser.

Bodum juicepresser i unikt design

En af de måder hvor Bodum skiller sig markant ud er i forhold til designet. Sammenligner man med en Braun saftpresser eller en Santos juicepresser, så vil man se, at der er stort forskel. Det er en praktisk juicepresser, som man vil kunne få store glæde af fremover. Bemærk desuden de flotte røde detaljer ved udløbstuden og på toppen.

Synes du, at den sorte farve er en anelse for kedelig, så kan du heldigvis finde denne Bodum juicepresser på lager i andre farver. Nedenfor kan du se, hvilke farver der er tilgængelige i øjeblikket:

  • Rød
  • Lime
  • Hvid

Udmærket juicepresser med visse begrænsninger

Til en pris på under fem hundrede kroner er det logisk, at man ikke får verdens bedste juicepresser. Vi kan altsåbodum saftpresser godt slå fast, at denne saftpresser ikke præsenterer den højeste kvalitet. Den er fremstillet af plastik, silikone og rustfrit stål. Derfor skal man forvente, at juiceren har visse begrænsninger. De anvendte materialer er i øvrigt meget karakteristiske for Bodums produktserie.

Det er en fin elektrisk saftpresser, men den kan ikke håndtere alle typer frugter og grøntsager. En model som denne vil f.eks. kunne få problemer med at kværne hårde grøntsager og grøntsager med lange fibre. Ønsker du at bruge selleri, spinat e.l. i din friskpresset juice, så vil denne model ikke være den rette. Modsat er den oplagt at bruge som citruspresser, hvis man skal presse appelsiner, citroner e.l. Designmæssigt kunne man også godt forveksle den med en elektrisk citruspresser, men det er ikke desto mindre en juicepresser.

En af de største fordele ved modellen er højden på denne. Denne lækre Bodum juicepresser har nemlig en højde på 28 cm., således at der er plads til ekstra høje glas under den. Dog er det en klart, at den også har en begrænsning i forhold til mængde. Den vil derfor ikke være ideel til en stor familie, hvor alle skal have friskpresset juice.

Guide: Sådan bruger du denne Bodum saftpresser

bodum juicerSåfremt du skulle være i tvivl om, hvordan du bruger denne saftpresser, så er der en lille guide her:

  1. Skær dine frugter i mindre stykker og hav dem liggende ved siden af juicepresseren. Skær f.eks. en appelsin over i 2 stykker, så den er nemmere at presse.
  2. Placer et glas under udløbstuden
  3. Åbn låget på din Bodum juicepresser og pres frugten ned mod den røde kegle. Det fungerer på samme måde, som du kender fra en citruspresser.
  4. Luk igen låget og pres låget ned, så det sidste saft fra frugten / grøntsagen bliver presset ned i glasset.

Det er altså en meget simpel juicepresser, som enhver kan håndtere. Denne Bodum juicepresser vil være et fornuftigt valg for dig, som leder efter en billig saftpresser, som du kan bruge en gang i mellem.

Specifikationer

  • Mål: 28,8 x 19,2 x 17,3 cm. (højde x bredde x dybde)
OBS: Du sparer lige nu 14 % på denne model, hvis du køber den hos Dubuy.dk

 

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk