Grøntsagsjuice kur

0

grøntsagsjuice kurDer er efterhånden en meget stor del af vores læsere, som interesserer sig for den omtalte grøntsagsjuice kur. Indtil nu har vi ikke skrevet om den populære kur, så dette blogindlæg bliver det første i rækken, som skal handle om grøntsagsjuice kuren. I den forbindelse kan det du med fordel læse vores blogindlæg om juicekuren, som vi tidligere har berørt på bloggen.

Sådan udføres den populære grøntsagsjuice kur

Alle – Unge som gamle har mulighed for at udføre grøntsagsjuice kuren, hvis man har et ønske om at tabe sig. Der findes ikke én juicekur, som er den rette. Blot fordi en juicekur har fungeret for en af dine venner, familiemedlemmer eller kollegaer, så er det ikke ensbetydende med, at den fungerer for dig. Ikke desto mindre kan du med fordel give den omtalte grøntsagsjuice kur en chance. I de kommende afsnit vil du blive præsenteret for, hvordan du kommer godt i gennem kuren.

Varighed

Før du begynder på kuren med grøntsagsjuice, skal du sætte dig et mål for, hvor længe kuren skal vare. Det er mest almindeligt, at man udfører denne type kur i en periode på 10-15 dage, men der er mulighed for at være på kuren i op til 30 dage.

Udførsel

Når du starter på din nye grøntsagsjuice kur, skal du drikke 5 x 500 ml. grøntsagsjuice i døgnet. Det er vigtigt, at juicen kun består af grøntsager, da det netop er pointen med kuren. Hvis du er mere interesseret i at prøve en almindelig juicekur, så kan du læse vores indlæg om det. Udfordringen ved at drikke juice som udelukkende består af grøntsager kan være, at man vil kunne opleve, at smagen kan være meget kraftig, og man kan få maveproblemer. Det er derfor ikke alle, der kan klare denne grøntsagsjuice kur. Det er nemlig ikke alle kan tåle at indtage store mængder juice, som er lavet af grove grøntsager.

Bedste grøntsager til formålet

Når du skal lave grøntsagsjuice, bør du anvende forskellige grøntsager. Hvis du vil opnå den bedste smag og minimere risikoen for maveproblemer, bør du bruge både grove og milde grøntsager. Nedenfor kan du se vores liste over de grøntsager, som du med fordel kan bruge:

  • Salat
  • Spinat
  • Grønkål
  • Selleri
  • Gulerod
  • Agurk
  • Broccoli

Udover de overnævnte er der selvfølgelig også mange andre grøntsager, som vil fungere glimrende i en grøntsagsjuice.

Køb det rette udstyr

Hvis du skal udføre grøntsagsjuice kuren korrekt og lave lækker og nærende grøntsagsjuice hver dag, så skal du have fat i en ordentlig grøntsagspresser. Som du måske er klar over, så er det langt fra alle saftpressere, som kan håndtere grøntsager. Der er rigtig mange saftpressere, som har svært ved at håndtere grøntsager såsom selleri, spinat og gulerødder. Hvis du ikke allerede har en saftpresser, bør du derfor investere i en, som med garanti kan håndtere grøntsager. Du skal derfor have fat i en decideret grøntsagspresser, som er udviklet til opgaven I den forbindelse kan du f.eks. overveje at købe en Philips grøntsagspresser, som ikke har problemer med at kværne grøntsager. Du kan finde meget mere relevant køkkengrej her.

Bøger om grøntsagsjuice

Hvis du har brug for mere viden på området, så kan du med fordel investere i bogen “High on juice – Drik dine grøntsager”, hvor du kan læse alt om, hvorfor det er sundt at drikke grøntsagsjuice, og hvor du desuden får en masse lækre opskrifter på juice. Vores erfaringer viser, at det kan være en rigtig god idé at følge opskrifter, så man får juice med varierede grøntsager og opnår den bedste smag.

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk