Hurom Chef GH / DT slow juicer

0

Hos Saftpresseren.dk er vi helt vilde med Hurom slow juicere, og det er der mange grunde til. Hovedårsagerne er, at Hurom leverer fleksibilitet, effektivitet, holdbarhed og brugervenlighed ud over det sædvanlige. Denne gang vil du blive præsenteret for en ny produktanmeldelse, hvor det skal handle om Hurom Chef GH / DT slow juicer.

Test og anmeldelse – Hurom Chef slow juicer

hurom chef gh dt slow juicerMærke / Modelnavn: Hurom / Chef GH / DT

Pris: 3995 kr. (Vejledende pris: 4995 kr.)

Forhandler: Domotech.dk

Denne Hurom Chef GH / DT er en relativ ny model på markedet, som har fået en rigtig god velkomst. Domotech er en af de forhandlere, som har valgt at køre et rigtigt fint introtilbud. I den forbindelse kan du spare 1000 kr., hvis du er hurtig. Den helt store nyhed er, at Hurom har lanceret sin første horisontale slow juicere. Alle deres øvrige juicere er nemlig vertikale, hvilket er mest almindeligt.

Stilrent og eksklusivt design

Det skal naturligvis ikke kun handle om designet, når man skal købe en slow juicer. Ikke desto mindre er det de færreste, som vil sige nej til at købe en slow juicer med et flot og eksklusivt look. Denne model kommer med et retro-inspireret lok, hvor der har været fokus på selv de mindste detaljer. Den skønne Hurom slow juicer er kendt for sine rene linier og flotte detaljer. Designet er så imponerende, at det er lykkedes Hurom at modtage en meget imponernede designpris. Hurom Chef  GH / DT har nemlig for nyligt modtaget prisen “iF Design Award 2015”.

Alle delene er desuden fremstillet i 100 % BPA frit Tritan materiale.

Perfekt udnyttelse af frugter og grøntsager

Den største fordel ved at købe en slow juicer er, at den er rigtig god til at udnytte råvarerne. Netop optimalhurom slow juicer udnyttelse af råvarer er også en af de største fordel ved denne model. Juiceren er nemlig udstyret med en 5-trins regulator, som du kender til, hvis du har ejet en juicer fra Omega eller Santos. Takket være denne regulator er det muligt at regulere på, hvor meget fiber man ønsker i juicen, og hvor hårdt pres der skal lægges mod filtersien. Denne regulator er også med til at gøre juiceren mere fleksibel, fordi den kan håndtere alle råvarer. Den lader sig ikke begrænse af hverken hårde- eller bløde frugter, grøntsager eller citrusfrugter.

Du behøves desuden ikke bekymre dig for tilstopning af kværnen, som du måske har oplevet ved andre saftpressere. Kværnen har nemlig intet problem med at håndtere ingefær, selleristænger eller andre grøntsager med lange fibre.

Slow juicer med mange funktioner

Chef GH / DT er ikke en helt almindelig slow juicer. Det er nemlig en 5-i-én maskine, som har mange andre funktioner end blot at kværne frugt og grønt. Den kan nemlig også bruges til at ekstrudere og male pasta.

Ydermere medfølger der et blændfilter, som du kan bruge til at lukke af for juice-udløbet. Hvis du lukker af for juice-udløbet, kan du i princippet bruge din slow juicer som en køkkenmaskine. Dermed kan du bruge din juicer til at lave pasta, pesto, frugtmos eller noget helt fjerde. Mulighederne er nærmest uendelige.

Lynhurtig rengøring

Har du haft gang i din slow juicer, så behøves du ikke bruge en evighed på at gøre den rent. Det er nemt at montere- og demontere juice-enheden takket være one-touch knappen. Ved de fleste andre slow juicere på markedet kan det være kompliceret at skille juice-enheden og motorenheden ad. Derfor er det fordelagtigt, at de to dele kan skilles ad med to klik.

Denne Hurom slow juicer består kun af ganske få dele, som kan vaskes under rindende vand eller komme i opvaskemaskinen. Påregn en rengøringstid på omkring 5-8 minutter afhængig af, hvor hurtig og grundig du er me rengøringen.

Stor tilbehørspakke

Når du køber en eksklusiv og effektiv slow juicer, så medfølger der naturligvis en masse tilbehør. Du får herunder et kort og godt overblik over, hvilket tilbehør der medfølger:

 • Blank filtersi (ingen huller)
 • Standard filersi (med huller)
 • Frugtkødsopsamler
 • Rensebørste
 • Juicebeholder

Udvidet garanti

hurom-chef-dtSelvom du i princippet kun har pligt til 2 års garanti, så har Hurom valgt at udvide denne garantiperiode. Det er en god service, som vidner om, at Hurom slow juicere er i top klasse.

Køber du denne Hurom Chef GH / DT juicer, får du 6 års garanti på motor og 3 års garanti på alle øvrige dele. Det er en fordelagtig garantiordning, som skaber tryghed hos forbrugerne.

Samlet vurdering

Det store spørgsmål er så – Er den pengene værd? På baggrund af vores indtryk af denne Hurom slow juicer, så er svaret ja.

Denne model er ikke decideret revolutionerende, men den byder dog på en række fine forbedringer. I den forbindelse vil det være særligt relevant at fremhæve den smarte one-touch knap og det lækre retro-design.

Specifikationer

 • Mål: 34,5 x 16,3 x 42,4 cm. (højde x bredde x dybde)
 • Strømforbrug: 150 watt
 • Omdrejninger: 70-80 pr. minut
 • Vægt: 6 kg.
 • Garanti: 6 / 3 år (motor / løsdele)

Andre populære slow juicere fra Hurom

 1. Hurom HU-702
 2. Hurom HU-600
 3. Hurom HF2 Premium

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk