Hurom HU-702 slow juicer

0

Selvom der er lanceret forholdsvis mange slow juicere efter Hurom HU-702, så mener vi alligevel, at der er god grund til at skrive en anmeldelse af denne model. I artiklen vil du læse alt, hvad der er relevant at vide om HU-702, ligesom du selvfølgelig vil blive henvist til en forhandler. Vi vil ligeledes sammenligne modellen med de øvrige slow juicere fra producenten Hurom, som vi har stiftet bekendtskab med mange gange efterhånden.

Hurom HU-702 test / anmeldelse

hurom hu702 slowjuicerFarve: Grå

Pris: 3445 kr. (Vejledende pris: 4495 kr.)

Forhandler: Domotech.dk

Til venstre ser du et pragteksemplar af en slow juicer, som hver dag spreder glæde i mange danske hjem. Denne model er også kendt som The Boss, da det er 2. generation af den populære HU-700, som vi tidligere har omtalt her på bloggen. På en række udenlandske bliver den endda kaldt for Hurom Elite. Der er ganske enkelt tale om en opdatering – eller en opgradering om man vil. I det kommende afsnit vil du kunne læse meget mere om, hvad der adskiller denne slow juicer fra bl.a. HU-600 og HU-700.

Ligesom de fleste andre modeller er HU-702 også udstyret med en tromle, som kan indeholde op til 500 ml. Der er tilmed indbygget et praktisk gribehåndtag.

HU-702 byder på mange forbedringer

Først og fremmest bør vi slå fast, at Hurom var verdens første producent til at lancere 2.
generationskværne til deres vertikale slow juicere. Hurom HU-702 er en af de mest populære slow juicere, som er udstyret med den omtalte 2. generations kværn. Takket være teknologien inden for de nye kværne er der sket en lang række forbedringer, som du kan læse om nedenfor:

hurom hu-702 kværn

  • Forbedret induktionsmotor – Modellen er udstyret med en stærk og kraftfuld
    induktionsmotor, som arbejder med blot 45 omdrejninger pr. minut. Til sammenligning roterede de ældre modeller med 70-80 omdrejninger pr. minut. Der er altså tale om en væsentlig forbedring, som har været med til at optimere både smag, kvalitet og næringsindhold i juicen. Derudover kan man glæde sig til at opleve en af de mest lydsvage juicere på markedet hidtil.
  • hurom hu-702 pulpPulp-kontrol funktion – Med Hurom HU-702 vil du hurtigt komme til at kende den praktiske pulp-kontrol funktion at kende. Som du måske har regnet ud af på baggrund af funktionens navn, så kan du selv regulere, hvor meget pulp der skal være i juicen. Juiceren er udstyret med et lille håndtag, hvor du selv kan vælge, hvor hårdt frugterne og grøntsagerne skal presses mod sien. I den forbindelse kan du regulere, hvor fiberrig eller fyldig juicen skal være. Dermed kan du sikre den smag og konsistens, som du synes bedst om. I den forbindelse er det vigtigt at bemærke, at det ikke er muligt at lukke pulpen fuldkommen.
  • Nyt og revolutionerende kværnsystem – Ydermere kommer vi ikke udenom at
    kigge på det nye kværnsystem. En række af de ældre modeller har haft problemer med tilstopning,
    hvilket Hurom har ønsket at eliminere. Problemet tidligere har været, at juicere har haft svært ved at håndtere frugt og grønt med lange fibre. Det har især været frugter og grøntsager såsom gulerødder, selleri og ananas, som har forårsaget tilstopning.  Takket være det nye kværnsystem oplever man ikke længere problemer med tilstopning. På illustrationen af kværnen kan du se, hvordan det nye kværnsystem adskiller sig fra det gamle. Hvis denne model ikke er noget for dig, men du gerne vil have en juicer med 2. generation kværn kan du overveje en juicer fra Omega

hurom-hu700-boss

  • Dette tilbehør medfølger – Med denne Hurom HU-702 slow juicer medfølger der både en fin- og en grov filtersi. Køber man HU-700, så skal man købe den grove filtersi som tilbehør, hvis man ønsker den. Med denne model medfølger der ligeledes et støvlåg, som man med fordel kan lægge over tragten, når juiceren ikke er i aktion. Der medfølger også et tætsluttet låg til kanden, som man kan (og bør bruge), hvis man sætter noget af juicen i køleskabet. Slutteligt medfølger der et lille stativ, hvor du kan hænge de forskellige dele til tørre i forbindelse med rengøring.

Professionel kvalitet

Der findes mange slow juicere i høj kvalitet, men det er langt fra alle juicere, som kan prale af professionel kvalitet. Her er der tale om en High End slow juicer i bedst mulige kvalitet. Den er fremstillet i Commercial Quality, og den er derfor egnet til professionel brug i caféer, juicebarer o.l. Dog anbefales det ikke, at man bruger denne slow juicer i længere tid end 30 minutter ad gangen. Dette kan sætte nogle begrænsninger, hvis det er til professionel brug.

Video

Vil du gerne se den omtalte juicer i aktion, så bør du se nedenstående video:

Specifikationer for HU-702

Mål: 39,8 x 17,1 x 24,9 cm. (højde x bredde x dybde)

Vægt: 6,2 kg.

Garanti. 6 / 3 år (motor / øvrige dele)

Omdrejninger: 45 pr. minut

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk