Vitamix Pro 750 blender

0

Følger du med på vores blog, så har du højst sandsynligt allerede læst vores anmeldelse af Vitamix Pro 500. Siden den artikel blev udgivet, er der dukket nye blendere op på markedet. Vitamix Pro 750 er blandt de nye blendere, som er kommet på markedet i år. Vi har undersøgt, om det er en blender, der er værd at bruge penge på, eller om der findes bedre alternativer.

Præsentation af Vitamix Pro 750

Vitamix Pro 750 blenderPris: 7450 kr.

Forhandler: Domotech.dk

Her har vi en af årets største nyheder, som ikke overraskende kommer fra Vitamix. Skal man have en god blender, så vil man aldrig kunne gå helt galt i byen, hvis man vælger en blender fra Vitamix. Producenten har altid været kendt for sine blendere i fremragende kvalitet, og den nye Pro 750 er bestemt ingen undtagelse. Faktisk er det en af de absolut bedste blendere, vi har oplevet igennem årerne.

Elegant og kompakt design

Modellen Pro 750 skiller sig ud på flere forskellige parametre sammenlignet med tidligere modeller. Først og fremmest er der designet, som er mere elegant og kompakt end nogensinde før. Den fylder mindre end de fleste blendere, men har alligevel en stor kapacitet på 1,9 liter. Det er dermed et modsvar til de mange klodsede blendere, som findes på markedet. Det er en praktisk størrelse, som ikke fylder særligt meget i køkkenskabet. Ydermere er det en stilren og moderne blender, som er fremstillet i rustfrit stål.

Professionel blender med 5 indbyggede programmer

Det er forholdsvis nyt, at Vitamix er begyndt at udvikle deres blendere med indbyggede programmer. De vitamix-pro-750indbyggede programmer kan man nemlig kun opleve, hvis man køber Pro 500 eller Pro 750. Denne pragtfulde blender har 5 programmer, som man kan bruge efter behov. Først og fremmest er der indbygget programmer til de mest almindelige opskrifter, som man bruger en blender til. Skal du lave en lækker smoothie, puré, suppe eller dessert, så kan du få glæde af disse programmer. Det 5. og sidste program er et rengøringsprogram, som gør rengøringsdelingen meget mere simpel. Du rengører blenderen ved først og fremmest at hælde varmt eller kogende vand i kanden. Herefter tilsætter du en dråbe sulfo, hvorefter du skal bruge rengøringsprogrammet i 30 sekunder. Slutteligt skal du sørge for at skylle og tørre den grundigt af, så den er klar til brug næste gang.

Den helt store fordel ved at bruge disse programmer er, at du ikke behøves at stå ved din blender hele tiden. Har du f.eks. sat din nye Vitamix Pro 750 blender til at lave en smoothie, så stopper den selv, når den er færdig med at blende ingredienserne.
vitamix blender pro 750Hvis du selv ønsker at regulere hastigheden, så har du rig mulighed for det. Blenderen er udstyret med en drejekontakt, hvor du nemt og hurtigt kan indstille den præcise hastighed. Du kan vælge mellem 10 forskellige hastigheder.

Egnet til familier

Med en kapacitet på 1,9 liter er det muligt at lave store mængder smoothie, suppe eller noget helt tredje. Dermed er det en blender, som henvender sig til familier og faktisk også alle andre. Kanden er fremstillet af BPA-fri copolyester, som er et meget slidstærkt materiale. Blenderen er også stor nok til, at den kan bruges til mindre sammenkomster og i andre særlige anledninger, hvor der kommer gæster.

Fremragende brugervenlighed

vitamix 750I forhold til brugervenlighed får denne Vitamix Pro 750 blender topkarakter. Først og fremmest er den udstyret med en lang række hastigheder og programmer, som gør arbejdet med blenderen en hel nemmere. I højre side er der en pulse-knap, mens der i højre side er en start / stop-knap. Pulse-knappen vil f.eks. være ideel at bruge, hvis du skal blende frossen frugt og grønt samt når du skal knuse is. Du får desuden bedre kontrol over blenderen, hvis du bruger pulse-knappen. Det er en brugbar knap i forskellige situationer, som du hurtigt kan lære at kende.

Kanden er både bredere og lavere end Vitamix blender 5200, hvilket gør den nemmere at styre. Vitamix Pro 750 er desuden udstyret med en meget stabil bund, så du ikke risikerer, at blenderen vælter under brug.

Acceptabelt støjniveau

Når man køber en blender med en motoreffekt på 1200-1400 watt, så skal man ikke forvente, at den er særlig lydsvag. Pro 750 har 2,2 hestekræfter, hvilket er væsentligt mere end de fleste andre blendere på markedet. Dog befinder støjniveau sig alligevel på et acceptabelt niveau. Det er klart, at den larmer en smule, når man f.eks. knuser frosne bær, men støjen er ikke uudholdelig.

Dette tilbehør medfølger

vitamix juice opskrifterDer følger en masse tilbehør med Vitamix Pro 750 blender, som man kan få stor glæde af. Du får lige et kort overblik over det tilbehør der følger med nedenfor:

DVD med opskrifter og brugsvejledning – Først og fremmest medfølger der en DVD, som hjælper dig med at skabe et indtryk af, hvordan du får mest muligt ud af din nye blender. I DVD’en bliver der ligeledes gennemgået en masse relevante opskrifter, som du kan prøve kræfter med. DVD’en er på engelsk.

Brugermanual – Dernæst medfølger der en brugermanual, som er en skriftlig gennemgang af de mest almindelige teknikker samt inspiration til opskrifter. Denne brugermanual er ligeledes på engelsk og hedder “Getting Started”.

Stor kogebog – Der medfølger også en stor kogebog med mere end 200 opskrifter. Der er opskrifter til henholdsvis morgenmad, frokost og aftensmad, og bogen er delt op i 2 afsnit.

Vitamix tamper – Sidst, men ikke mindst medfølger der en tamper, eller også kendt som blenderstav. Denne stav vil være oplagt at bruge, hvis du vil fremstille pesto, peanut butter eller lignende masser. Den er naturligvis designet til at passe perfekt ned i hullet til selve låget.

Du får 7 års garanti

Det er ikke uden grund, at Vitamix reklamerer med professionelle blender. Køber du denne populære Vitamix Pro 750 blender, så får du hele 7 års garanti. Det er en meget længere garantiperiode, end du får med andre blendere, hvor garantiperioden typisk kun er 2-3 år. Selvom du betaler en relativ høj pris, så får du altså en blender, som du vil kunne bruge aktivt i en lang årrække.

Er du fortsat i tvivl om, om det er en blender for dig, så bør du nedenstående video. Her kan du nemlig få et lidt bedre indtryk af Vitamix Pro 750:

Hvis den fortsat ikke er noget for dig, kan du læse vores store blender test, hvor du bliver præsenteret for mange alternativer.

Vigtigste specifikationer

  • Mål: 44,2 x 19,6 x 23,9 cm. (højde x bredde x dybde)
  • Vægt: 5,7 kg.
  • Motoreffekt: 1200-1400 watt
  • Garanti: 7 år
  • Omdrejninger: 1000-30.000 pr. minut (afhænger af hastighed og program)

Leave A Reply

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk